Reacties


Hallo Jolanda,
Bedankt voor vandaag. De gesprekken geven mij meer inzicht en de behandeling geeft mij ruimte om verder te komen in  het proces.  
Op de een of andere manier lijkt het wel of we steeds dichter bij de echte Carola komen. Ik was zo geconcentreerd op jouw handen en de manier waarop jouw handen gingen dat ik was geraakt.
Mijn lichaam geeft gewoon warmte af op dit moment, terwijl ik het de hele dag koud had.  Nu goed voor mezelf zorgen, om het te blijven voelen. Dus ga ik beginnen met koken.
Ik ben je zo dankbaar voor wat we samen hebben bereikt. En vooral ook dat je mij de ruimte geeft om m'n eigen tempo te bepalen.
Kortom: super bedankt.
CarolaHallo Jolanda,
Langs deze weg wil ik je bedanken voor de energiebehandeling en masssage. Voor mij was dit een bijzondere ervaring. Ik heb respect voor je hoe je mij in korte tijd veilig bij jou kon laten voelen.
Ik merk ook kleine verschillen op. Bijvoorbeeld dinsdagavond was er geen warm water en kon ik mijn haren dus niet wassen. Normaal zou ik uit mijn dak gaan, maar nu had ik zoiets van: "Jammer dan". En tegen mijn visite heb ik gezegd waarom ik er zo uitzag.
De spierspanning in mijn gezicht en schouders vallen op. Ik probeer de spieren te ontspannen, maar dit is nog moeilijk.
Gisteren zat ik onwijs te geeuwen en ik ben al om 21.00 uur naar bed gegaan in plaats van tegen de slaap te vechten. Vannacht lag ik af en toe te trillen en dat doet me denken aan dinsdagmiddag. Zo bijzonder!
Ik ben zo dankbaar dat we elkaar zijn tegengekomen en dat jij mij wilt helpen en begeleiden om mezelf weer te vinden.
Kortom: Bedankt!!
Hartelijke groet,
 


 Jolanda de Koter
Energetisch masseur
Tzolkin levenspadberekening
Acces Bars


 
Massagepraktijk 'De Witte Roos''
Groene Jonkerstraat 17, 2435 XH Zevenhoven
E: info@de-witte-roos.eu - T: 0172-851505